SD2019-Skopje-featured
GDi Solutions Day 2019 – Skopje
16/09/2019
Со задоволство ве покануваме да ни се придружите за нашата вредна и информативна манифестација „GDi Solutions Day 2019“!
Esri UC 2019
Meet us at Esri User Conference 2019
12/07/2019
You are invited to meet us at this year's Esri User Conference. Register for a meeting and a GDi Workshop
high speed communication
GDi Solutions Day 2018 – Skopje
21/09/2018
"GDi Solutions Day 2018 - Скопје", предизвика голем интерес кај нашата публика. Во третиот настан во серијата, уште еднаш ги
GDi Skopje maps
ГДи интерактивни решенија и презентации
ГДи Скопје подготви неколку интерактивни решенија и презентации во рамките на нашиот ArcGIS online (AGOL), кои можете да ги погледнете