GDi logo RGB

Solutions
Day
2022

13.09.2022. | Скопје, Македонија
Arrow down

GDi logo RGB

Solutions
Day
2022

13.09.2022 | Скопје, Македонија
Arrow down

GDi logo RGB

Solutions
Day
2022

13.09.2022 | Скопје, Македонија
Arrow down

Поканети сте да ни се придружите!

Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од нашата информативна манифестација „GDi Solutions Day 2022“!
За време на настанот, ќе ги претставиме и демонстрираме нашите напредни GDi Ensemble производи, технолошки платформи и решенија за вашите клучни деловни процеси.
Заеднички ќе ги истражиме најновите деловни и технолошки трендови и ќе Ве инспирираме за идно партнерство со GDi.
Ве молиме регистрирајте се подолу за настанот користејќи го формуларот подолу. Доколку сакате да дознаете повеќе за настанот или да разговарате за која било друга тема, тогаш користете го образецот за контакт ОВДЕ.

Локација:

Skopje Marriott Hotel, Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки), 1000 Скопје.

Датум:

13.09.2022.

Време:

09:00 – 15:00

Поканети сте да ни се придружите!

Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од нашата информативна манифестација „GDi Solutions Day 2022“!
За време на настанот, ќе ги претставиме и демонстрираме нашите напредни GDi Ensemble производи, технолошки платформи и решенија за вашите клучни деловни процеси.
Заеднички ќе ги истражиме најновите деловни и технолошки трендови и ќе Ве инспирираме за идно партнерство со GDi.
Ве молиме регистрирајте се подолу за настанот користејќи го формуларот подолу. Доколку сакате да дознаете повеќе за настанот или да разговарате за која било друга тема, тогаш користете го образецот за контакт ОВДЕ.

Локација:

Skopje Marriott Hotel, Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки), 1000 Скопје.

Датум:

13.09.2022.

Време:

09:00 – 15:00

Што ќе покажеме?

GDi производи и решенија
Деловни сознанија и истражувања

Што ќе покажеме?

GDi производи и решенија
Деловни сознанија и истражувања
_MG_0189_
_MG_0306_
_MG_0148_
_MG_0065_

Локација на настанот

Skopje Marriott Hotel
Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки),
1000 Скопје.

Локација на настанот

Skopje Marriott Hotel
Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки),
1000 Скопје.

Регистрација:

Регистрацијата е завршена