Ensemble

Fleet
version 2019 | International
Arrow down

Ensemble

Fleet
version 2019 | International
Arrow down

Ensemble

Fleet
version 2019 | International
Arrow down

Menu Вовед Продуктни модули / Карактеристики Клучни придобивки Распоред / Контактирајте не Ensemble
Fleet
Вовед Продуктни модули / Карактеристики Клучни придобивки Распоред / Контактирајте не

Комплетно управувачко решение за возен парк

GDi Ensemble Fleet GDi Ensemble Fleet е софтвер кој им овозможува на корисниците да ги управуваат и надгледуваат својот возен парк, што вклучува автомобили, камиони, машини, бродови, вработени или стока. Со собирање на податоци од телеметријата на возилата во реално време, се овозможуваат не само информации за позицијата на возилото, државата и други параметри, туку и за акциите на возачот. Со ова се обезедува зголемено искористување на секој возен парк, намалување на операциските трошоци и зголемување на достапноста. Централизираното управување на трошоците поврзани со возниот парк им овозможува на корисниците да ги организираат и оптимизираат овие трошоци и да креираат ефикасен процес за набавка и одржување.
Како cloud-базирано решение со голема достапност и множности за интеграции, има висока скалабилност и претставува најдобро решение за сите типови на компании без разлика на нивната големина.

Ја подобрува оптимизацијата на возниот парк и ги намалува операциските трошоци.

Сеопфатен систем за управување со возен парк кој вклучува набљудување во реално време, планирање на рути, работен план и организирано одржување.

Fleet pictogram

Модули и одлики
на
производи

real-time fleet monitoring

fleet cost management

travel and work optimization

reporting and notifications

resource planning

Fleet pictogram

Модули и одлики
на
производи

real-time fleet monitoring

fleet cost management

travel and work optimization

reporting and notifications

resource planning

Fleet pictogram

Модули и одлики
на
производи

real-time fleet monitoring

fleet cost management

travel and work optimization

reporting and notifications

resource planning

Клучни придобивки од користењето на нашето решение

Приказ во реално време на соодветната локација и извршената работа.
Зголемено време на услужување, достапност и сигурност.
Помала документација.
Централно достапно и лесно за управување.
Намалување на трошоците преку:
– Потрошувачката на гориво.
– Работното време.
– Помал застој.
– Поефикасно користење на возилата.
Ensemble Fleet desktop and mobile

Опции за распоредување

Ensemble Fleet – за кого е наменето?

Изградени за деловни корисници со голема побарувачка и напредни потреби за точноста на позиционирањето и за сеопфатна функционалност, контрола на трошоците и оптимизација на целосниот возен парк.
Комунални услуги.
Пошта и курирски служби.
Компании за логистика и производи за широка потрошувачка.
Продажни компании.
Мали бизниси / поединци.
Обезбедување услуги за градови и метрополитенски области.

Администрација на сите податоци поврзани со возен парк

Опции за распоредување

Ensemble Fleet – за кого е наменето?

Изградени за деловни корисници со голема побарувачка и напредни потреби за точноста на позиционирањето и за сеопфатна функционалност, контрола на трошоците и оптимизација на целосниот возен парк.
Комунални услуги.
Пошта и курирски служби.
Компании за логистика и производи за широка потрошувачка.
Продажни компании.
Мали бизниси / поединци.
Обезбедување услуги за градови и метрополитенски области.

Администрација на сите податоци поврзани со возен парк

Опции за распоредување

Ensemble Fleet – за кого е наменето?

Изградени за деловни корисници со голема побарувачка и напредни потреби за точноста на позиционирањето и за сеопфатна функционалност, контрола на трошоците и оптимизација на целосниот возен парк.
Комунални услуги.
Пошта и курирски служби.
Компании за логистика и производи за широка потрошувачка.
Продажни компании.
Мали бизниси / поединци.
Обезбедување услуги за градови и метрополитенски области.

Администрација на сите податоци поврзани со возен парк

Преземи мобилна апликација

Бесплатно достапна на Android и iOS.

download on the App Store

Get it on Google Play

light trails Ensemble
Fleet App
View your tracked vehicles at anytime from any location. auto nazdor PLUS iPad auto nazdor PLUS iPhone LEARN MORE cyan corner square TOP
FEATURES
Designed for existing users of GDi Ensemble Fleet solution. Selectable basemaps include: OpenStreetMap, National Geographic, satellite imagery, dark / light canvas. Easily view vehicle location, vehicle details. Set and monitor alerts. GO BACK red car
When you are out and about, GDi Ensemble Fleet APP gives you the ability to determine the location of your vehicles.

Using both street and satellite basemaps, the application gives you the ability to visualise both the real-time and historical location of your vehicles.

The vehicle monitoring feature allows you to monitor any vehicle, access its details and to set up an alert if, for example, a vehicle enters or exits a pre-defined geo-zone, drives faster than allowed, or drives beyond permitted working hours.

Контакт

Контактирајте не и споделете ги Вашите деловни или организациски потреби.
Останете во контакт

Сподели

Споделете информации за нашите продукти со останатите.