ГДи региони

GDi regions

Пронајдете го својот регионален контакт

Слободно контактирајте нè користејќи e-mail или број на телефон за вашиот регион. Подолу најдете ги точните контакт податоци за вашата држава или регион.

Преферирате контакт формулар? Кликнете ОВДЕ

ГДи централен регион
ХРВАТСКА
ГДи Загреб
+385-1-366-7666
+385-1-366-7915
info@gdi.net
УНГАРИЈА
ГДи Будимпешта
+36-1-428-8040
info.budapest@gdi.net
СЛОВЕНИЈА
ГДи Љубљана
+386-8-200-1650
info.ljubljana@gdi.net
БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
ГДи Сараево
+387-33-295-155
info.sarajevo@gdi.net
СРБИЈА
ГДи Белград
+381-11-400-2980
info.belgrade@gdi.net
ЦРНА ГОРА
ГДи Подгорица
+382-20-667-431
info.podgorica@gdi.net
МАКЕДОНИЈА
ГДи Скопје
+389-2-313-6359
info.skopje@gdi.net
АЛБАНИЈА
ГДи Тирана
+355-4-259-004
info.tirana@gdi.net
КОСОВО
ГДи Приштина
info.prishtina@gdi.net
ГДи проширен регион
Германија, Швајцарија, Австрија
ГДи Виена
info.vienna@gdi.net
Словачка, Чешка Република
ГДи Виена
info.vienna@gdi.net
Полска
ГДи Варшава
info.warsaw@gdi.net
Холандија
ГДи Амстердам
info.amsterdam@gdi.net
Белгија
ГДи Брисел
info@gdi.net
Украина
ГДи Киев
+380-44-364-10-20
info.kyiv@gdi.net
Италија
ГДи Загреб
info@gdi.net
Близок Исток, Турција, Западна Азија
ГДи Загреб
info@gdi.net
Русија и ЗНД
ГДи Загреб
info@gdi.net
ГДи остаток од светот
Остаток од светот
ГДи Загреб
info@gdi.net

Споделете со други

Споделете информации за ГДи регионите