Настани

Присуствувајте и учествувајте во нашите настани.

Настани

Присуствувајте и учествувајте во нашите настани.
GDi-Solutions-Day-2022-Skopje-featured-large
GDi Solutions Day 2022- Skopje
13/09/2022
Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од нашата информативна манифестација „GDi Solutions Day 2022“! За време на настанот, ќе
Solutions Day 2021 featured
GDi Solutions Day 2021 – Skopje
28/09/2021
Придружете ни се на 28.9.2021, на големиот традиционален настан, GDi Skopje Solutions Day 2021! Оваа година можете повторно да бидете
SD2019-Skopje-featured
GDi Solutions Day 2019 – Skopje
16/09/2019
Со задоволство ве покануваме да ни се придружите за нашата вредна и информативна манифестација „GDi Solutions Day 2019“!
Esri UC 2019
Meet us at Esri User Conference 2019
08/07/2019
You are invited to meet us at this year's Esri User Conference. Register for a meeting and a GDi Workshop

Споделете со други