GDi logo RGB

Solutions
Day
2019

16.09.2019 | Скопје, Македонија
View page in English
Arrow down

GDi logo RGB

Solutions
Day
2019

x16.09.2019 | Скопје, Македонија
View page in English
Arrow down

GDi logo RGB

Solutions
Day
2019

16.09.2019 | Скопје, Македонија
View page in English
Arrow down

Поканети сте да ни се придружите!

Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од нашата информативна манифестација „GDi Solutions Day 2019“!
За време на настанот, ќе ги претставиме и демонстрираме нашите напредни GDi Ensemble производи, технолошки платформи и решенија за вашите клучни деловни процеси.
Заеднички ќе ги истражиме најновите деловни и технолошки трендови и ќе Ве инспирираме за идно партнерство со GDi.
Ве молиме регистрирајте се подолу за настанот користејќи го формуларот подолу. Доколку сакате да дознаете повеќе за настанот или да разговарате за која било друга тема, тогаш користете го образецот за контакт ОВДЕ.

Локација:

Skopje Marriott Hotel, Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки), 1000 Скопје.

Датум:

16.09.2019

Време:

09:00 – 15:00

Поканети сте да ни се придружите!

Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од нашата информативна манифестација „GDi Solutions Day 2019“!
За време на настанот, ќе ги претставиме и демонстрираме нашите напредни GDi Ensemble производи, технолошки платформи и решенија за вашите клучни деловни процеси.
Заеднички ќе ги истражиме најновите деловни и технолошки трендови и ќе Ве инспирираме за идно партнерство со GDi.
Ве молиме регистрирајте се подолу за настанот користејќи го формуларот подолу. Доколку сакате да дознаете повеќе за настанот или да разговарате за која било друга тема, тогаш користете го образецот за контакт ОВДЕ.

Локација:

Skopje Marriott Hotel, Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки), 1000 Скопје.

Датум:

16.09.2019

Време:

09:00 – 15:00

Што ќе покажеме?

GDi производи и решенија
Деловни сознанија и истражувања

Што ќе покажеме?

GDi производи и решенија
Деловни сознанија и истражувања
SD-Belgrade2018-01
SD-Belgrade2018-02
SD-Belgrade2018-03
SD-Belgrade2018-04

Време до почеток на настанот:

0
0
0
0
денови
0
0
часови
0
0
мин
0
0
сек

Регистрација:

Регистрацијата е завршена

Локација на настанот

Skopje Marriott Hotel
Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки),
1000 Скопје.

Локација на настанот

Skopje Marriott Hotel
Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки),
1000 Скопје.