webinar icon

GDi Skopje
Solutions Day 2021

ONLINE НАСТАН!

Вторник 28.9.2021

Додај во календар   28-09-2021 10:00 28-09-2021 13:00 Europe/Skopje GDi Solutions Day 2021 - Skopje Придружете ни се на 28.9.2021, на големиот традиционален настан, GDi Skopje Solutions Day 2021.Оваа година можете повторно да бидете со нас онлајн. Нашите експерти ќе Ви ги прикажат најновите можности на GDi Ensemble продуктите и Esri технологијата со кои можете да го подобрите Вашиот бизнис и да го подготвите за иднината. Online GDi false

webinar icon

GDi Skopje
Solutions Day 2021

ONLINE НАСТАН!

Вторник 28.9.2021

Додај во календар   28-09-2021 10:00 28-09-2021 13:00 Europe/Skopje GDi Solutions Day 2021 - Skopje Придружете ни се на 28.9.2021, на големиот традиционален настан, GDi Skopje Solutions Day 2021.Оваа година можете повторно да бидете со нас онлајн. Нашите експерти ќе Ви ги прикажат најновите можности на GDi Ensemble продуктите и Esri технологијата со кои можете да го подобрите Вашиот бизнис и да го подготвите за иднината. Online GDi false

webinar icon

GDi Skopje
Solutions Day 2021

ONLINE НАСТАН!

Вторник 28.9.2021

Додај во календар   28-09-2021 10:00 28-09-2021 13:00 Europe/Skopje GDi Solutions Day 2021 - Skopje Придружете ни се на 28.9.2021, на големиот традиционален настан, GDi Skopje Solutions Day 2021.Оваа година можете повторно да бидете со нас онлајн. Нашите експерти ќе Ви ги прикажат најновите можности на GDi Ensemble продуктите и Esri технологијата со кои можете да го подобрите Вашиот бизнис и да го подготвите за иднината. Online GDi false

Придружете ни се онлајн!

Придружете ни се онлајн!

Придружете ни се на 28.9.2021, на големиот традиционален настан, GDi Skopje Solutions Day 2021!

Оваа година можете повторно да бидете со нас онлајн. Нашите експерти ќе Ви ги прикажат најновите можности на GDi Ensemble продуктите и Esri технологијата со кои можете да го подобрите Вашиот бизнис и да го подготвите за иднината.

На минатогодишниот GDi Solutions Day, демонстриравме како организациите и општеството ги користат глобалните промени преку моќта на дигиталната трансформација во контекст на зголемување на ефикасноста и агилноста на пазарот. Годинешната тема на GDi Solutions Day е THINK & Act Now – со други зборови, како да се обезбеди одржлива иднина користејќи напредни технологии, човечко знаење и креативност.

За време на GDi Skopje Solutions Day 2021, ќе обезбедиме преглед на сеопфатни решенија што се применуваат и за јавниот сектор и за голем број сфери, преку дигитализација и автоматизација на бизнисот или понатамошно поедноставување и усогласување на деловните процеси.

Инспирирајте се, запознајте ги најновите решенија за GDi, бидејќи само со размена на искуство и знаење можеме да обезбедиме светла иднина за сите нас.

man working online

Локација:

ONLINE НАСТАН!

Датум:

28.9.2021

Време:

10:00 – 13:00

Што ве очекува

ГДИ решенија

Најдобри примери на решенија за GDi од различни индустрии со фокус на барањата на корисниците.

Панел дискусија

GDi Forum – Дигитализација, издржливост и одржливост на бизнисот.

Esri новости

Ќе ви ги прикажеме новите можности на Esri продуктите

Што ве очекува

ГДИ решенија

Најдобри примери на решенија за GDi од различни индустрии со фокус на барањата на корисниците.

Панел дискусија

GDi Forum – Дигитализација, издржливост и одржливост на бизнисот.

Esri новости

Ќе ви ги прикажеме новите можности на Esri продуктите.

Време до почеток на настанот:

0
0
0
0
денови
0
0
часови
0
0
мин
0
0
сек

Регистрацијата е завршена

Распоред

Central European Time (CET)

10:00

Отворање на конференцијата

Дигитализацијата игра важна улога кога станува збор за одржливи бизниси, а само одговорните и ефикасни индустрии и поттикнувањето на иновациите може да постигнат одржлива иднина за општеството. Придружете ни се на GDi Solutions Day 2021 посветен на одржлива иднина.

10:30

GDi Ensemble за одржлива иднина

Паметните дигитални алатки на GDi Ensemble даваат увид во секојдневните операции, следење на средствата и планирање на идните активности. Дознајте сѐ за новостите на GDi Ensemble на претстојната конференција.

11:00

ГДи решенија

Накратко ќе ве запознаеме со позначајните успешно завршени проекти во минатиот период, кои го опфаќаат јавниот сектор и голем број деловни сфери.

11:20

ГДи решенија во подготовка

Погледнете ги решенијата на кои работиме во моментов, скроени согласно вашите потреби и нашето богато искуство.

11:30

Есри – ГИС како клучна алатка за одржлива иднина

Ви пренесуваме вести за решенијата на Есри кои се повеќе од кога било насочени кон создавање одржлива иднина. Дознајте за новите идеи на експертите за Есри и можностите скриени во најмоќните ГИС -алатки во светот.

11:50

Панел дискусија

Слушајте ги искуствата на панелистите од јавниот и приватниот сектор на овогодинешниот ГДи форум насловен Искористување на фондови за финансирање на проекти.

12:50

Доделување награди и затворање на конференцијата

Регистрација

Ве молиме пополнете го формуларот за регистрација подолу
Регистрацијата завршува на 27.09.2021 во 10:00 часот