GDi organised physical events

GDi Solutions Day 2022- Skopje

Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од нашата информативна манифестација „GDi Solutions Day 2022“! За време на настанот, ќе ги претставиме и демонстрираме нашите напредни GDi Ensemble производи, технолошки платформи и решенија за вашите клучни деловни процеси.

2022-09-22T16:14:34+02:00септември 2nd, 2022|

GDi Solutions Day 2021 – Skopje

Придружете ни се на 28.9.2021, на големиот традиционален настан, GDi Skopje Solutions Day 2021! Оваа година можете повторно да бидете со нас онлајн. Нашите експерти ќе Ви ги прикажат најновите можности на GDi Ensemble продуктите и Esri технологијата со кои можете да го подобрите Вашиот бизнис и да го подготвите за иднината.

2021-09-28T16:31:38+02:00септември 20th, 2021|

GDi Solutions Day 2019 – Skopje

Со задоволство ве покануваме да ни се придружите за нашата вредна и информативна манифестација „GDi Solutions Day 2019“!

2021-09-20T14:28:07+02:00август 21st, 2019|

GDi Solutions Day 2018 – Skopje

"GDi Solutions Day 2018 - Скопје", предизвика голем интерес кај нашата публика. Во третиот настан во серијата, уште еднаш ги демонстриравме GDi решенијата и технолошките платформи.

2021-09-20T14:29:39+02:00август 29th, 2018|
Go to Top