Услуги за поддршка

Промоција на успех со посветена поддршка

ГДи има долгогодишна посветеност на корисничките заедници.

Основните цели на персоналот на нашата поддршка се промоција на успехот со софтверските решенија кои ги нудиме на крајните корисници и брзо да реагира на предлозите за постојано подобрување на нашите софтверски продукти.

ГДи поддршката е овозможена или како дел од договор за одржување на ниво на услуга или е вклучена во почетниот гарантен рок за стандардни ГДи продукти и решенија или испорачани производи од трета страна.

Техничкото одржување зависи од типот на договор за одржување и од групата на продукти.

Клучни предности за корисниците ГДи услугите за поддршка

ГДи овозможува навремена и образована техничка поддршка наменета за помош на корисниците да активираат, користат и добијат вредност што е можно побрзо од страна на ГДи продуктите и решенијата.

Достапност на стручна техничка поддршка
Ефикасно управување и одржување на корисничкото опкружување на ГДи решенија
Овозможува на корисниците насоченост на основните деловни операции
Намалување на прекини во производството и спречување на испади во системот
Можности за надградба на флексибилната поддршка
Попусти за ГДи програмите за обука

ФЛЕКСИБИЛНИ ПЛАНОВИ ЗА ПОДДРШКА

Имаме планови за поддршка кои одговараат на вашите потреби
Стандардна
 • Стандардна поддршка без SLA (договор со ниво на услуга)
 • 90 дена или 12 месеци
 • Загарантирана поддршка за ГДи продукт во текот на почетниот гарантен период
 • Обновлива и може да се прошири
PREMIUM
 • Premium поддршка со SLA (договор со ниво на услуга) во работно време
 • 12 месеци
 • Гарантирана услуга за поддршка со време на одѕив на основа на 5 нивоа на тежина на инцидент.
 • Се испорачува како поддршка во работно време во работни денови од понеделник до петок.
ENTERPRISE
 • Enterprise поддршка со SLA (договор со ниво на услуга) во работно време
 • 12 месеци
 • Гарантирана услуга за поддршка со време на одѕив на основа на 5 нивоа на тежина на инцидент.
 • Се испорачува како 24 часовна поддршка, 7 дена во седмицата.
Опции за предност
 • Опции за предност
 • 12 месеци или по договор
 • За корисниците на Premium и Enterprise поддршка.
 • Дава целосно прилагодување на услугите за поддршка.

Дознајте повеќе

Контактирајте нè и поставете прашања за ГДи услугите за стручна поддршка.

Дознајте повеќе

Контактирајте нè и поставете прашања за ГДи услугите за стручна поддршка.

Споделете со други

Споделете информации за ГДи услугите за стручна поддршка