Solutions Day

2018

21 септември | Скопје, Македонија
View page in English
down arrow

Solutions Day

2018

21 септември | Скопје, Македонија
View page in English
down arrow

“GDi Solutions Day 2018 – Скопје”

Предизвика голем интерес кај нашата публика. Во третиот настан во серијата, уште еднаш ги демонстриравме GDi решенијата и технолошките платформи. Посетителите, се надеваме, останаа инспирирани додека заеднички ги истражувавме најновите бизнис и технолошки трендови. Имавме прекрасни коментари и публиката беше особено задоволна од презентацијата на гостинскиот говорник Глигор Михајловски.

Беше прекрасно да се види дека целата напорна работа на тимот на ГДи во Скопје е високо ценета. Сите наши посетители добро ги прифатија многубројните презентации, но и учествуваа во неформални разговори и пријателски дискусии. Продолжуваме активно да се стремиме и неуморно да создаваме нови деловни вредности за клиентите кои ги користат нашите производи и решенија во многу области од секојдневната работа.

Локација: 

Skopje Marriott Hotel, Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки), 1000 Скопје

Датум: 

21.9.2018

Време: 

09:00 – 15:00

GDi products on multi devices

mobile workforce and operations management

Она што го покажавме:

Покажавме успешна имплементација на GDi решенија за:
  • Паметни градови и региони
  • Комерцијални компании
  • Заштита на природните ресурси
  • Управување со имот и деловни процеси
  • Далечински мониторинг и собирање податоци
  • Напредна анализа на податоци

Како го правиме тоа?

Со користење на GDi технолошките решенија и платформи, овозможуваме дигитална трансформација за нашите клиенти преку имплементација на паметни решенија за дигитално управување.

Ова вклучува решенија за:

  • Човечки и природни ресурси
  • Деловни процеси и операции
  • Инвентаризација на средства

Преостанато време до почетокот на настанот:

0
0
0
0
денови
0
0
часови
0
0
мин
0
0
сек

Event photos