Настани

Присуствувајте и учествувајте во нашите настани.

Настани

Присуствувајте и учествувајте во нашите настани.
high speed communication
GDi Solutions Day 2018 – Skopje
21/09/2018
"GDi Solutions Day 2018 - Скопје", предизвика голем интерес кај нашата публика. Во третиот настан во серијата, уште еднаш ги
GDi Solutions Day 2023 - Skopje
GDi Solutions Day 2023 – Skopje
Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од нашата информативна манифестација „GDi Solutions Day 2023“! За време на настанот, ќе
GDi Skopje maps
ГДи интерактивни решенија и презентации
ГДи Скопје подготви неколку интерактивни решенија и презентации во рамките на нашиот ArcGIS online (AGOL), кои можете да ги погледнете
Loading...

Споделете со други