ГДи интерактивни решенија и презентации

09.10.2018 | Skopje

ГДи Скопје подготви неколку интерактивни решенија и презентации во рамките на нашиот ArcGIS online (AGOL), кои можете да ги погледнете на следниот линк https://gdi-sk.maps.arcgis.com/. Се трудиме редовно да го ажурираме со нови интересни содржини од сите области на нашето работење.

Esri UC 2019
GDi Ensemble at Esri User Conference 2019
We have great pleasure in announcing our participation at Esri User Conference 2019! We will present GDi Ensemble solutions for ...
Esri UC 2019
We have great pleasure in announcing our participation at Esri User Conference 2019! We will present GDi Ensemble solutions for ...