ГДи интерактивни решенија и презентации

ГДи Скопје подготви неколку интерактивни решенија и презентации во рамките на нашиот ArcGIS online (AGOL), кои можете да ги погледнете на следниот линк https://gdi-sk.maps.arcgis.com/. Се трудиме редовно да го ажурираме со нови интересни содржини од сите области на нашето работење.

2019-06-07T11:43:55+02:00октомври 9th, 2018|Esri, Вести, Технологии|
Load More Posts
Go to Top