Solution Days
2017

18 септември 2017 година

View page in English

Solution Days
2017

18 септември 2017 година

View page in English

Придружете ни се

Се приближува времето за “Solution days 2017”, еден во низа настани што се случуваат во нашите регионални европски престолнини, каде што се презентираат решенијата и технолошките платформи на GDi. Ќе презентираме, демонстрираме, инспирираме и заеднички ќе ги истражиме најновите деловни и технолошки трендови.

Нашиот настан во Скопје ќе се одржи на почетокот на втората половина од интензивната и интересна година во која активно и неуморно продолжуваме да создаваме нови деловни вредности за клиентите кои ги користат нашите производи и решенија во многу области од секојдневната работа.

Локација:

Skopje Marriott Hotel, Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки), 1000 Скопје

Датум:

18 септември 2017 година.

Време:

09:30 – 16:00

Applications multi device

Покана

Ве покануваме да учествувате на нашиот настан во Скопје каде што со гордост ќе ги презентираме нашите најнови технолошки решенија. Со нетрпение го очекуваме вашето пристигнување и се надеваме дека ќе уживате во програмата која ќе вклучува презентации, стручни дискусии и демонстрации на производи.

Што правиме:

Ние ги подобруваме секојдневните деловни процеси во деловните области, како што се:

 • Заштита на животната средина и управување со природните ресурси
 • Енергија, нафта и гас
 • Телекомуникации и медиуми
 • Државна, регионална и локална администрација
 • Комерцијален бизнис
 • Земјоделство и прехранбена индустрија
 • Безбедност и безбедност
 • Транспорт и логистика

Како го правиме тоа?

Со користење на GDi технолошките решенија и платформи, овозможуваме дигитална трансформација за нашите клиенти преку имплементација на паметни решенија за дигитално управување.

Ова вклучува решенија за:

 • Човечки и природни ресурси
 • Деловни процеси и операции
 • Инвентаризација на средства

Локација

Skopje Marriott Hotel,
Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки),
1000 Скопје,
Веб-страница

Локација

Skopje Marriott Hotel,
Плоштад Македонија 7 (Влезот од ул. Максим Горки),
1000 Скопје,
Веб-страница

Преостанато време до почетокот на настанот:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

дневен ред

09:30 – 10:00 часот
Регистрација на учесници и преземање на материјали

10:00 – 11:30
Пленарна сесија GDi Creating Efficiencies. Stimulating Growth.
Отворање на собирот и воведни излагања

11:30 – 12:00
Кафе пауза

12:00 – 13:00
GDi предавања и работилници

13:00 – 14:00
Презентации на партнери

14:00 – 14:45
GDi поглед во иднината и доделување награди

14:45 – 16:00
Ручек

Предавања и работилници:

Предавања и работилници:

Esri технологија

Отворени податоци, НИПП, INSPIRE

Паметно општество

GDi Ensemble, продукти и решенија

Решенија за енергетика и телекомуникации